Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
21/6/2019

Συμβουλές για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού 2019!

Μια συμβουλευτική βοήθεια της ΔΡΑΣΗΣ προς τους μαθητές και τους γονείς τους

Μετά τις φετινές σαρωτικές αλλαγές στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση, η σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού θα αποτελέσει γρίφο, ακόμη και για τους μυημένους.

Για αυτό το λόγο, και αφού υπάρχει διάθεση και δυνατότητα, σκεφτήκαμε να βοηθήσουμε: Από Δευτέρα 24 Ιουνίου 6:00-8:00 μ.μ. και κάθε Δευτέρα μέχρι και τις 8 Ιουλίου θα βρίσκεται στο Στέκι της Δράσης (Πίνδου & Μαραθώνος) ο εκπαιδευτικός και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Θανάσης Σπηλιώτης για να συμβουλέψει και να λύσει απορίες μαθητών και γονέων σχετικά με τις δυνατότητες και τις προοπτικές των σχολών του Μηχανογραφικού 2019.


Tις ίδιες ημέρες και ώρες μπορεί να γίνει και ενημέρωση νεότερων μαθητών (Α΄, Β΄ Λυκείου) και των γονέων τους για το νέο σύστημα εισαγωγικών εξετάσεων καθώς και τα κριτήρια επιλογής κατεύθυνσης και σχολών.

Επικοινωνήστε για ραντεβού με το 6945-878869.
info:
Κάθε Δευτέρα, από τις 24 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου, Πίνδου 30 & Μαραθώνος, στο στέκι της ΔΡΑΣΗΣΚίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ


readers  308


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Οδυσσέας Ελύτης, 1964
Ανοίγω το στόμα μου κι αναγαλλιάζει το πέλαγος Και παίρνει τα λόγια μου στις σκοτεινές του τις σπηλιές Και στις φώκιες τις μικρές τα ψιθυρίζει Τις νύχτες που κλαιν των ανθρώπων τα βάσανα. Χαράζω τις φλέβες μου και κοκκινίζουν τα όνειρα Και τσέρκουλα γίνονται στις γειτονιές των παιδιών Και σεντόνια στις κοπέλες που αγρυπνούνε Κρυφά για ν' ακούν των ερώτων τα θαύματα. Ζαλίζει τ' αγιόκλημα και κατεβαίνω στον κήπο μου Και θάβω τα πτώματα των μυστικών μου νεκρών Και το λώρο το χρυσό των προδομένων Αστέρων τους κόβω να περάσουν στην άβυσσο. Σκουριάζουν τα σίδερα και τιμωρώ τον αιώνα τους Εγώ που δοκίμασα τις μυριάδες αιχμές Κι από γιούλια και ναρκίσσους το καινούργιο Μαχαίρι ετοιμάζω που αρμόζει στους Ήρωες. Γυμνώνω τα στήθη μου και ξαπολυούνται οι άνεμοι Κι ερείπια σαρώνουνε τις χαλασμένες ψυχές Κι απ' τα νέφη τα πυκνά της καθαρίζουν Τη γη, να φανούν τα Λιβάδια τα Πάντερπνα!


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το στέκι της «Δράσης», Πίνδου 30 & Μαραθώνος, Βριλήσσια. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου