Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
26/10/2019

Κοινοτοπίες

του Χρήστου Ι. Βατούσιου

Βάζω στοίχημα πως έχετε ένα όνομα κοινό, σα να λέμε Κίτσα, Λίτσα, Νίτσα, ή οτιδήποτε άλλο και έτσι ως κοινή θα εξεταστείτε.

Όχι, όχι σας παρακαλώ, μη διακόπτετε, δεν ήρθαμε εδώ για να ακούσουμε τη γνώμη σας, ούτε μας ενδιαφέρει η άποψη σας.

Κάποια πράματα παραμένουν κοινά για τους κοινούς κυρία Λίτσα, ή όπως σας λένε, άλλωστε δεν έχει και τόση σημασία. Θα κριθείτε ως κοινή, με όρους που διέπουν την υπόστασή σας και θα παραπεμφθείτε στα κοινά για τα περαιτέρω.

Όχι, δε θα σας ακούσουμε κυρία Νίτσα ή όπως αλλιώς, αλλά μιας και φτάσαμε εως εδώ, ας τελειώνουμε με τα των κοινών.

Βάση του νόμου περί κοινό - τυπίας, καταδικάζεστε στην εσχάτη των ποινών, για άγνοια εαυτού, παράβαση καθηκόντων περί κοινότητος, αντίσταση αποδοχής αυτογνωσίας, και οτι άλλο επισύρει η κοινότητά σας.

Τα παραπάνω δε, θα τεθούν σε κοινή θέα στο όνομά της τάξεως προς γνώση και συμμόρφωση και εφεξής θα αποτελούν τη βάση του κοινού ποινικού κώδικα.

Πέραν τούτου, κάθε όχληση από μέρους σας οπού μπορεί να υπονομεύσει τις αρχές, κρίνεται αβάσιμη και εκ των προτέρων μάταιη και απορριπτέα.

Κάθε άλλο δεν αφορά τα επί της παρούσης.
Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι επιπλέον κυρία Κίτσα ή όπως αλλιώς σας ονομάζουν;ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΒΑΤΟΥΣΙΟΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ: James Jebusa Shannon, Τα παραμύθια της ζούγκλας. 1895


readers  498


Σχόλια (1)


Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος 30 Οκτ 2019, 19:42
Λέμε για να λέμε!
Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Οδυσσέας Ελύτης
Η δροσιά γεννιέται μες στα φύλλα. Όπως μες στον απέραντο ουρανό / Το ξάστερο συναίσθημα.


Τα σχόλια σας...
Πορεία -εν χαρά και δημιουργία- μέσα σε έρημο!13/1/2020 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Λόγος βαθιά ελληνικός με ρίζες που πάνε πίσω δυόμισι χιλιάδες χρόνια και πλέον. Όταν σ’ αυτόν τον τόπο που σήμερα πατούμε ζούσαν και τον έκτιζαν έλληνες πολίτες με έργα, λόγια γραφτά που έμειναν και θυσίες! Και εννοούμε τους πολίτες και όχι τους ιδιώτες με την έννοια που επέζησε στη γλώσσα την αγγλική. Και να σκεφτεί κανείς πως αυτό γινότανε όχι σε τριακόσιους περίπου δήμους που αριθμούμε σήμερα αλλά πολύ περισσότερους. Πάνω από χίλιες «πόλεις – κράτη» τότε ελληνικά, όπως πρόσφατα πληροφορήθηκα από χρονογράφημα πασίγνωστου στον κόσμο δημοσιογράφου μας , που η Δημοκρατία εδώ κι’ αλλού πολλά του οφείλει… Και η συλλογικότητα μας «Δράση για μια Άλλη Πόλη» επιμένει! Κι’ αν βαδίζουμε μέσα στην έρημο κατά τον ηγήτορα μας Γιάννη Τσούσια, άλλος δρόμος σωστός και όμορφος για μας δεν υπάρχει.


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2020 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου