Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
6/12/2019

ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ;

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, 11:00 π.μ., στο στέκι της Δράσης, Πάρνηθος 21, Βριλήσσια

Σχεδόν σε όλα τα παραμύθια οι παραμυθο-ήρωες πρέπει να νικήσουν έναν άγριο δράκο ή μια κακιά μάγισσα για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, που συνήθως είναι η καρδιά της αγαπημένης τους βασιλοπούλας.

Είναι όμως τόσο κακοί, τόσο φοβεροί και τρομεροί όλοι οι δράκοι; Είναι τόσο στριμμένες και κακιασμένες όλες οι μάγισσες;
Εδώ που τα λέμε, σε κάποια παραμύθια όχι μόνο δεν είναι κακοί και κακές, αλλά, αντίθετα, φαίνονται σχεδόν αγαθιάρηδες και χαζοχαρούμενες. Πέρα απ’ αυτό, πολλοί δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν δράκοι και μάγισσες.

Τι γνώμη έχουν άραγε οι αφηγήτριες παραμυθιών Σωτηρούλα Καλιοντζοπούλου και Άννα Κοντονίκα;

Θα μας την πουν με τα παραμύθια τους το προσεχές Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο στέκι της Δράσης, Πάρνηθος 21, Βριλήσσια.Αφήγηση παραμυθιών
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί

Πάρνηθος 21 Βριλήσσιαreaders  110


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Οδυσσέας Ελύτης
Η δροσιά γεννιέται μες στα φύλλα. Όπως μες στον απέραντο ουρανό / Το ξάστερο συναίσθημα.


Τα σχόλια σας...
Πορεία -εν χαρά και δημιουργία- μέσα σε έρημο!13/1/2020 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Λόγος βαθιά ελληνικός με ρίζες που πάνε πίσω δυόμισι χιλιάδες χρόνια και πλέον. Όταν σ’ αυτόν τον τόπο που σήμερα πατούμε ζούσαν και τον έκτιζαν έλληνες πολίτες με έργα, λόγια γραφτά που έμειναν και θυσίες! Και εννοούμε τους πολίτες και όχι τους ιδιώτες με την έννοια που επέζησε στη γλώσσα την αγγλική. Και να σκεφτεί κανείς πως αυτό γινότανε όχι σε τριακόσιους περίπου δήμους που αριθμούμε σήμερα αλλά πολύ περισσότερους. Πάνω από χίλιες «πόλεις – κράτη» τότε ελληνικά, όπως πρόσφατα πληροφορήθηκα από χρονογράφημα πασίγνωστου στον κόσμο δημοσιογράφου μας , που η Δημοκρατία εδώ κι’ αλλού πολλά του οφείλει… Και η συλλογικότητα μας «Δράση για μια Άλλη Πόλη» επιμένει! Κι’ αν βαδίζουμε μέσα στην έρημο κατά τον ηγήτορα μας Γιάννη Τσούσια, άλλος δρόμος σωστός και όμορφος για μας δεν υπάρχει.


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2020 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου