Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
11/2/2014

Η "Δράση" συζητά ανοιχτά με τους δημότες για τις εκλογές

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, 7.30 μ.μ. , Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (ΤΥΠΕΤ)

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του πάρκου «Μίκης Θεοδωράκης» (ΤΥΠΕΤ), στις 7.30 το απόγευμα, η «Δράση» διοργανώνει ανοιχτή συνέλευση, για να παρουσιάσει και να συζητήσει με τους δημότες την εκλογική της διακήρυξη.

Αυτή τη δύσκολη για την κοινωνία περίοδο, σχηματοποιούνται οι θέσεις των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Από τη δική μας πλευρά, πρώτα εμείς, ως πολίτες -όχι ως ψηφοφόροι- έχουμε να αποσαφηνίσουμε την οπτική μας. Η «Δράση» είναι ο κόσμος της. Δεν είναι οι προεκλογικές προσωπικές στρατηγικές, η εφήμερη ενεργοποίηση, οι κάθε είδους μηχανισμοί. Είναι η συστηματική, καθημερινή ενασχόληση με τις υποθέσεις του δήμου. Είναι οι συνδημότες μας, που μας γνώρισαν, που παρακολούθησαν μαζί μας κάποια από τις δεκάδες εκδηλώσεις μας, που συμπορεύτηκαν, με όποιο τρόπο, μαζί μας, τα τελευταία οκτώ χρόνια, που μας τίμησαν σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Τι διακυβεύεται λοιπόν τον Μάιο; Πόσο και γιατί μας αφορούν οι εκλογές; Ποιο είναι το δικό μας «στοίχημα» για την τοπική κοινωνία; Ποια είναι σήμερα η κατάσταση στην αυτοδιοίκηση και ποιες απαντήσεις μπορούν να δοθούν για την υπέρβαση των αδιεξόδων της; Τι μπορούμε ΕΜΕΙΣ να κάνουμε σήμερα;

Η «Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια άλλη Πόλη» έχει πλούσια διαδρομή και εμπειρία συμμετοχής στις υποθέσεις του δήμου μας. Αυτή η εμπειρία πρέπει να αξιολογηθεί, να συμπυκνωθεί, να γίνει «κοινό κτήμα» όλων μας. Συζητάμε, αποσαφηνίζουμε στόχους και δυνατότητες, διεκδικούμε. Ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας με τους δημότες, αρχίζοντας μια νέα προσπάθεια, με αφετηρία αυτή την Κυριακή. Ζητάμε τη συμμετοχή και τη συμβολή σας!

ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ»


readers  1328


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Οδυσσέας Ελύτης
Η δροσιά γεννιέται μες στα φύλλα. Όπως μες στον απέραντο ουρανό / Το ξάστερο συναίσθημα.


Τα σχόλια σας...
Πορεία -εν χαρά και δημιουργία- μέσα σε έρημο!13/1/2020 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Λόγος βαθιά ελληνικός με ρίζες που πάνε πίσω δυόμισι χιλιάδες χρόνια και πλέον. Όταν σ’ αυτόν τον τόπο που σήμερα πατούμε ζούσαν και τον έκτιζαν έλληνες πολίτες με έργα, λόγια γραφτά που έμειναν και θυσίες! Και εννοούμε τους πολίτες και όχι τους ιδιώτες με την έννοια που επέζησε στη γλώσσα την αγγλική. Και να σκεφτεί κανείς πως αυτό γινότανε όχι σε τριακόσιους περίπου δήμους που αριθμούμε σήμερα αλλά πολύ περισσότερους. Πάνω από χίλιες «πόλεις – κράτη» τότε ελληνικά, όπως πρόσφατα πληροφορήθηκα από χρονογράφημα πασίγνωστου στον κόσμο δημοσιογράφου μας , που η Δημοκρατία εδώ κι’ αλλού πολλά του οφείλει… Και η συλλογικότητα μας «Δράση για μια Άλλη Πόλη» επιμένει! Κι’ αν βαδίζουμε μέσα στην έρημο κατά τον ηγήτορα μας Γιάννη Τσούσια, άλλος δρόμος σωστός και όμορφος για μας δεν υπάρχει.


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2020 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου