Η "Δράση" συζητά ανοιχτά με τους δημότες για τις εκλογές

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, 7.30 μ.μ. , Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (ΤΥΠΕΤ)

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του πάρκου «Μίκης Θεοδωράκης» (ΤΥΠΕΤ), στις 7.30 το απόγευμα, η «Δράση» διοργανώνει ανοιχτή συνέλευση, για να παρουσιάσει και να συζητήσει με τους δημότες την εκλογική της διακήρυξη. Αυτή τη δύσκολη για την κοινωνία περίοδο, σχηματοποιούνται οι θέσεις των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Από τη δική μας πλευρά, πρώτα εμείς, ως πολίτες -όχι ως ψηφοφόροι- έχουμε να αποσαφηνίσουμε την οπτική μας. Η «Δράση» είναι ο κόσμος της. Δεν είναι οι προεκλογικές προσωπικές στρατηγικές, η εφήμερη ενεργοποίηση, οι κάθε είδους μηχανισμοί. Είναι η συστηματική, καθημερινή ενασχόληση με τις υποθέσεις του δήμου. Είναι οι συνδημότες μας, που μας γνώρισαν, που παρακολούθησαν μαζί μας κάποια από τις δεκάδες εκδηλώσεις μας, που συμπορεύτηκαν, με όποιο τρόπο, μαζί μας, τα τελευταία οκτώ χρόνια, που μας τίμησαν σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Τι διακυβεύεται λοιπόν τον Μάιο; Πόσο και γιατί μας αφορούν οι εκλογές; Ποιο είναι το δικό μας «στοίχημα» για την τοπική κοινωνία; Ποια είναι σήμερα η κατάσταση στην αυτοδιοίκηση και ποιες απαντήσεις μπορούν να δοθούν για την υπέρβαση των αδιεξόδων της; Τι μπορούμε ΕΜΕΙΣ να κάνουμε σήμερα; Η «Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια άλλη Πόλη» έχει πλούσια διαδρομή και εμπειρία συμμετοχής στις υποθέσεις του δήμου μας. Αυτή η εμπειρία πρέπει να αξιολογηθεί, να συμπυκνωθεί, να γίνει «κοινό κτήμα» όλων μας. Συζητάμε, αποσαφηνίζουμε στόχους και δυνατότητες, διεκδικούμε. Ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας με τους δημότες, αρχίζοντας μια νέα προσπάθεια, με αφετηρία αυτή την Κυριακή. Ζητάμε τη συμμετοχή και τη συμβολή σας! ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ»

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Μάταια οι ποιητές προσπαθούν / Να γεμίσουν το κενό / Με τους στίχους / Και τις εικόνες τους. / Το κενό επανέρχεται / Πιο άδειο από πριν / Και ζητάει / Νέο γέμισμα.

Ν. Βαλαωρίτης, Κεντρική Στοά
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter