Ροή θεμάτων
Είναι η ΔΡΑΣΗ αόρατη;
Όλοι είμαστε «Δήμος»
Tο Στρατηγικό Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου
Και να δουλέψουν τα μαγαζιά, και να είναι ασφαλείς οι κάτοικοι!
Τα πλούτια
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
Μνήμες
Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Η "Δράση" συζητά ανοιχτά με τους δημότες για τις εκλογές

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, 7.30 μ.μ. , Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (ΤΥΠΕΤ)

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του πάρκου «Μίκης Θεοδωράκης» (ΤΥΠΕΤ), στις 7.30 το απόγευμα, η «Δράση» διοργανώνει ανοιχτή συνέλευση, για να παρουσιάσει και να συζητήσει με τους δημότες την εκλογική της διακήρυξη. Αυτή τη δύσκολη για την κοινωνία περίοδο, σχηματοποιούνται οι θέσεις των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Από τη δική μας πλευρά, πρώτα εμείς, ως πολίτες -όχι ως ψηφοφόροι- έχουμε να αποσαφηνίσουμε την οπτική μας. Η «Δράση» είναι ο κόσμος της. Δεν είναι οι προεκλογικές προσωπικές στρατηγικές, η εφήμερη ενεργοποίηση, οι κάθε είδους μηχανισμοί. Είναι η συστηματική, καθημερινή ενασχόληση με τις υποθέσεις του δήμου. Είναι οι συνδημότες μας, που μας γνώρισαν, που παρακολούθησαν μαζί μας κάποια από τις δεκάδες εκδηλώσεις μας, που συμπορεύτηκαν, με όποιο τρόπο, μαζί μας, τα τελευταία οκτώ χρόνια, που μας τίμησαν σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Τι διακυβεύεται λοιπόν τον Μάιο; Πόσο και γιατί μας αφορούν οι εκλογές; Ποιο είναι το δικό μας «στοίχημα» για την τοπική κοινωνία; Ποια είναι σήμερα η κατάσταση στην αυτοδιοίκηση και ποιες απαντήσεις μπορούν να δοθούν για την υπέρβαση των αδιεξόδων της; Τι μπορούμε ΕΜΕΙΣ να κάνουμε σήμερα; Η «Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια άλλη Πόλη» έχει πλούσια διαδρομή και εμπειρία συμμετοχής στις υποθέσεις του δήμου μας. Αυτή η εμπειρία πρέπει να αξιολογηθεί, να συμπυκνωθεί, να γίνει «κοινό κτήμα» όλων μας. Συζητάμε, αποσαφηνίζουμε στόχους και δυνατότητες, διεκδικούμε. Ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας με τους δημότες, αρχίζοντας μια νέα προσπάθεια, με αφετηρία αυτή την Κυριακή. Ζητάμε τη συμμετοχή και τη συμβολή σας! ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ»

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό.

Γιώργος Σεφέρης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter