Σχόλια
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
17/4/2024

Η "ΝΕΑ" δημοτική αρχή να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον με περισσότερο ζήλο και μαχητικότητα από εκείνη του ιδιώτη, προς όφελος των συντριπτικά περισσότερων ψηφοφόρων που την ψήφισαν!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
4/4/2024

Εύστοχο σχόλιο!

admin
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
1/4/2024

Είναι όντως μεγάλο το πρόβλημα. Θα έχετε παρατηρήσεις ότι πέρα από το θέμα του ύψους, στις καινούργιες πολυκατοικίες δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου κήπος ή πράσινος περίβολος, ενώ για την εποχή μας αυτό θ

Χαρά Ροβίθη
Γεράσιμος Κακλαμάνης (1940 – 2003): Διαφωτιστικές αχτίδες φωτός στο προπαγανδιστικό σκότος
3/3/2024

Εξαιρετικό...

Εύα Χατζάκη
Αναφορά στο έργο του Γεράσιμου Κακλαμάνη (1940 – 2003)
2/1/2024

Σίγουρα έχουμε υποχρέωση να προωθούμε κείμενα ικανά να αφυπνίζουν τίς συνειδήσεις ατόμων μίας κοινωνίας, η οποία ζεί μέσα στό ψέμμα. Εάν μπορώ να βοηθήσω σε μία τέτοια προσπάθεια, θα το κάνω μετά χαρ

Ζέρβας Δημήτρης

Γιορτή Αποφοίτησης!

Σεμινάριο Κινηματογράφος και Λογοτεχνία

7 χρόνια μετά... από το 2016 που κάναμε την αρχή στα τέλη Μαΐου, έφτασε και ο 8ος κύκλος του Σεμιναρίου «Βλέπουμε, Συζητάμε, Μαθαίνουμε από και για τον Κινηματογράφο» έφθασε στο τέλος του. Εμείς οι μαθητές του σεμιναρίου, άνθρωποι διαφορετικοί ο ένας από τον άλλον αλλά με κοινή την αγάπη για το σινεμά και τις σκοτεινές αίθουσες, είμαστε περήφανοι για όσα είδαμε και μάθαμε στη διάρκεια αυτού του κύκλου που αφορούσε τη σχέση «Κινηματογράφου και Λογοτεχνίας» και το γιορτάζουμε το Σάββατο 10 Ιουνίου, 8:00μμ, Πάρνηθος 21, Βριλήσσια (στέκι της ΔΡΑΣΗΣ για μια Άλλη Πόλη) Βλέποντας και συζητώντας ταινίες, Παραλαμβάνοντας τις βεβαιώσεις παρακολούθησης, Τρώγοντας και πίνοντας κεράσματα που ετοιμάζουμε οι ίδιοι! Το σεμινάριο διοργανώνει η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine Δράση. Στη διάρκεια των 25 δίωρων συναντήσεων του 8ου κύκλου παρακολουθήσουμε και συζητήσαμε περισσότερες από 50 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από όλο τον κόσμο, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης. Ευχαριστούμε τον εισηγητή μας Παναγιώτη Δενδραμή, μεταδιδακτορικό συνεργάτη του Πανεπιστημίου Πατρών. -Τους επισκέπτες εισηγητές - Χρυσάνθη Σωτηροπούλου Επίκουρο Καθηγήτρια στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, με γνωστικό αντικείμενο την ιστορία και θεωρία του κινηματογράφου. - Ανδρέα Αποστολίδη, συγγραφέα, μεταφραστή και σκηνοθέτη - Νικόλαο Αλέτρα, Διδάκτορα Κινηματογράφου του Τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ραντεβού στο Σεπτέμβρη για τον 9ο κύκλο!

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Έρχονται όλα κάποτε μαζεμένα. Πού να πας τότε; Πού να κρυφτείς; Τι την έκανες την ανεπανάληπτη ζωή σου;

Τάσος Λειβαδίτης - Καντάτα , Κέδρος 1960
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter