Σχόλια
Ausencia
29/6/2020

Όπου και ο μεγάλος πόνος είναι, φαίνεται και λέγεται βουβός!

Μπάμπης Δαμουλιάνος ΕυαγγελάτοςΌ
Για τα Καλλι-τεχνικά στα Σχολεία
24/6/2020

Μακάρι λέω κι' εγώ αλλά μην απελπίζεστε! Και αν σας εμποδίσουν, τα παιδάκια θα συνεχίζουν να ζωγραφίζουν και να πλάθουν όνειρα έστω και δύσκολα όπου σταθούν κι' όπου βρεθούν, όπως έκαναν εδώ και χιλιάδες χρόνια σ' αυτό το σταυροδρόμι των πολιτισμών που έφτιαξαν μια γλώσσα λειτουργική που αύξησε τον πλούτο τον υλικό και τον ξεπέρασε μαζί με τον εαυτό της, αναβαθμίστηκε σε εννοιολογική με τον ελεύθερο χρόνο, απλώθηκε παντού και ανέβηκε στους ουρανούς για να την αγκαλιάσουν όλοι! Τότε σμιλεύτηκαν και οι πτυχές στους χιτώνες των Καρυάτιδων υπογράφοντας την αθανασία της χώρας που έχουμε την τύχη να ζούμε! Οι εμποδιστές θα ξεχαστούν, θα σβήσουν σαν όνειρο κακό και θλιβερή παρένθεση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Μια θέση στον Ήλιο
22/6/2020

Διάλειμμα.

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όλοι θα βολτάρουμε ανέμελοι!
22/6/2020

Κάθε μεγαλόπνευστης σκέψης, προηγείται αυτή που μας γεννά το πρώτο σκόνταμμα των αισθήσεων έξω από την πόρτα μας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην κρίση: Αδιέξοδα και δυνατότητες

Εκδήλωση-συζήτηση της «Δράσης» την Κυριακή στο ΤΥΠΕΤ

Τα προβλήματα των Δήμων, της γειτονιάς μας, όπως και κάθε άλλης πτυχής της ζωής μας, είναι σε όλους ορατά. Υποχρηματοδότηση, κατάρρευση των κοινωνικών δομών, υποβάθμιση της καθημερινότητας και των προσφερόμενων υπηρεσιών, ελλείψεις σε μέσα και ανθρώπινο δυναμικό. Σε καθεστώς Μνημονίου, η αδυναμία της Αυτοδιοίκησης να λειτουργήσει στοιχειωδώς, είναι πλέον προ των πυλών. «Δήμος» όμως, δεν είναι απλώς μια διοικητική μονάδα, (όπως θα ήθελε ο «Καλλικράτης»), αλλά οι ίδιοι οι δημότες και η οργάνωση της παρουσίας τους. Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε; Τι μπορεί να διασωθεί; Μπορεί να υπάρξει σχέδιο επιβίωσης; Τι συμβαίνει στους Δήμους, όπου στη διοίκηση βρίσκονται σχήματα που υποστηρίχθηκαν από την Αριστερά; Ποιες οι δυνατότητες συμβολής του θεσμού, σε μια προοπτική διεξόδου για την κοινωνία και τη χώρα; ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κυριακή 7 Οκτώβρη, 7.30μμ, πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (πρώην ΤΥΠΕΤ), Π. Μπακογιάννη 38-42, Βριλήσσια Συμμετέχουν: Ηρακλής Γκότσης, Δήμαρχος Ν. Ιωνίας Χρήστος Κορτζίδης, Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Σπύρος Τζόκας, μέλος Δ.Σ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιώργος Χαρίσης, π. αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ο.Τ.Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Κάθε άγαλμα και οίκημα στον δρόμο μετονομάστηκε, κάθε ημερομηνία παραποιήθηκε. Και η διαδικασία συνεχίζεται μέρα με την μέρα και λεπτό με το λεπτό. Η Ιστορία έχει σταματήσει. Τίποτα δεν υπάρχει παρά ένα ατέρμονο παρόν μέσα στο οποίο το Κόμμα έχει πάντα δίκιο.

Orwell, 1984
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter