Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Κανιβαλισμός

της Λήδας Παπαγεωργίου

Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατείς χωρίς κανένα δίχτυ ασφαλείας. Απο κάτω το αδηφάγο πλήθος περιμένει την πτώση σου. Επικριτικά μάτια σε κοιτούν. Κάποιοι προσπαθούν να απαθανατήσουν τη στιγμή. Ξεπουλημένα κοριτσάκια χασκογελούν δίπλα στον άνδρα-πορτοφόλι. Γραβατωμένοι γιάπηδες κανονίζουν το επόμενο μίτινγκ της εταιρίας. Στερημένες νοικοκυρές που τον έρωτα τον έχουν στη λίστα με τα ψώνια τους. Δεκαεξάχρονα που μόλις έκαναν κοπάνα απ,το σχολείο πετάνε τις τσάντες στους κάδους και προσηλωμένοι σε παρακολουθούν Δημοσιογραφίσκοι της δεκάρας "ανακρίνουν" τους γονείς σου μήπως βγάλουν αποκλειστικό για το τι έφταιξε. Με λευκό σεντόνι σε σκεπάζουν οι τραυματιοφορείς και σε φυγαδεύουν απο το αγριεμένο πλήθος που προσπαθεί να ξεσκίσει οτι απέμεινε μετά την πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    11 Μαΐου 2019, 23:41

    Η γοητεία της σταύρωσης, της γκιλοτίνας, των μονομάχων στο κολοσσαίο! Ο χαλασμένος άνθρωπος!

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό.

Γιώργος Σεφέρης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter