Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Εκλογές και... παραμύθια!

Ψηφίζουμε το καλύτερο παραμύθι! Σάββατο 11 Μαΐου, 11.00 το πρωί.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Τον τελευταίο καιρό, όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε, από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη κι από την Ήπειρο μέχρι την Κρήτη, οι εκλογοσυζητήσεις δίνουν και παίρνουν. Και, φυσικά, αυτό συμβαίνει και στα Βριλήσσια. Εμείς στη Δράση πρωτοστατούμε και πρωτοτυπούμε, κηρύσσοντας εκλογές ακόμα και στις αφηγήσεις παραμυθιών. Έτσι, το Σάββατο 11 Μαΐου στις 11.00 το πρωί θα μαζευτούμε μικροί μεγάλοι στο χώρο τη Δανειστικής Βιβλιοθήκης και Ταινιοθήκης της Δράσης, Πίνδου 30 & Μαραθώνος στα Βριλήσσια, για να πούμε και να ψηφίσουμε παραμύθια. Αφηγήτριες: Άννα Αυγήτα, Άννα Κοντονίκα, Σωτηρούλα Καλιοντζοπούλου και Τασία Μάρη. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό.

Γιώργος Σεφέρης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter