Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Σήματα

της Λήδας Παπαγεωργίου

Και έρχεται εκείνη η στιγμή που όλο αυτό το τρομακτικό χαρμάνι απελπισίας ανημποριάς πίκρας και ενοχών εκρήγνυται μέσα στο κεφάλι σου. Όχι ξαφνικά. Έστειλες τόσα προειδοποιητικά σήματα. Κανείς δεν τα έλαβε. Κι όσοι κάτι κατάλαβαν τα προσπέρασαν τα υποτίμησαν τα μετέφρασαν και από σήματα κινδύνου τους φόρεσαν άλλη φορεσιά. Τη φορεσιά που ταίριαζε γάντι στη δική τους ζωή όχι στη δική σου. Τα σήματα που έστελνες με τον καιρό έγιναν πιο αδύναμα όλο και πιο αδύναμα. Μέχρι εκείνο το βράδυ που κουλουριασμένος στο κρεβάτι πήρες την απόφαση να σταματήσεις να εκπέμπεις σήματα κινδύνου. Και το έκανες. Τώρα προσπαθούν να πιάσουν το νήμα απ' την αρχή. Να βρουν τις αιτίες να δουν τι έφταιξε. Τώρα που όλα τέλειωσαν που τα σήματα κινδύνου έσβησαν που τα μυαλά σου είναι κολλημένα στον τοίχο που ο ήλιος αναιδώς βγήκε και σήμερα το πρωί ενώ εσύ έφυγες για πάντα. Λήδα Παπαγεωργίου

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    19 Μαΐου 2019, 20:41

    Αυτό γινόταν πάντα και εξακολουθεί να γίνεται! Ελάχιστα σήματα αιχμαλωτίζονται και απ' αυτά σε ακόμη λιγότερα δεν τους αλλάζουν φορεσιά!

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό.

Γιώργος Σεφέρης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter