Σχόλια
"Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε" από την πρόεδρο του ΟΚΠΑ
5/6/2020

etisalat eLife Interne

272783
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Βριλησσίων στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού

Συγκέντρωση ειδών υγιεινής και προσωπικής φροντίδας μέχρι τις 6 Μαρτίου

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Βριλησσίων "ΠΥΡΡΟΣ", ανταποκρινόμενος, με θέρμη, στο κάλεσμα του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου Αττικής, στηρίζει και συμμετέχει στη δράση του, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Στις 10 Μαρτίου 2020, θα επισκεφθούμε τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού με σκοπό να προσφέρουμε στις κρατούμενες, με πολλή αγάπη και κατανόηση, είδη υγιεινής και προσωπικής φροντίδας, που τόσο έχουν ανάγκη. Ζητούν κυρίως χαρτιά υγείας, σερβιέτες, σαμπουάν. Γνωρίζοντας και τα δικά σας συναισθήματα, για αντίστοιχες περιπτώσεις, σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας, συμμετέχοντας και σεις στη δράση μας, προσδίδοντάς της διασυλλογικά χαρακτηριστικά. Όσοι επιθυμείτε να μας βοηθήσετε, σας παρακαλούμε, να φέρετε τα προσφερόμενα είδη στο γραφείο μας, (Σπ.Λούη & Βριλησσού) πίσω από το κλειστό γυμναστήριο Βριλησσίων, μέχρι τις 6 Μαρτίου 2020, κατόπιν επικοινωνίας στα εξής τηλέφωνα: Θάλεια Πορφύρη 6946606967 Σοφία Μαντινίδου 6978965490 Θεόδωρος Πορφύρης 6937005540

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό.

Γιώργος Σεφέρης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter