Σχόλια
Ausencia
29/6/2020

Όπου και ο μεγάλος πόνος είναι, φαίνεται και λέγεται βουβός!

Μπάμπης Δαμουλιάνος ΕυαγγελάτοςΌ
Για τα Καλλι-τεχνικά στα Σχολεία
24/6/2020

Μακάρι λέω κι' εγώ αλλά μην απελπίζεστε! Και αν σας εμποδίσουν, τα παιδάκια θα συνεχίζουν να ζωγραφίζουν και να πλάθουν όνειρα έστω και δύσκολα όπου σταθούν κι' όπου βρεθούν, όπως έκαναν εδώ και χιλιάδες χρόνια σ' αυτό το σταυροδρόμι των πολιτισμών που έφτιαξαν μια γλώσσα λειτουργική που αύξησε τον πλούτο τον υλικό και τον ξεπέρασε μαζί με τον εαυτό της, αναβαθμίστηκε σε εννοιολογική με τον ελεύθερο χρόνο, απλώθηκε παντού και ανέβηκε στους ουρανούς για να την αγκαλιάσουν όλοι! Τότε σμιλεύτηκαν και οι πτυχές στους χιτώνες των Καρυάτιδων υπογράφοντας την αθανασία της χώρας που έχουμε την τύχη να ζούμε! Οι εμποδιστές θα ξεχαστούν, θα σβήσουν σαν όνειρο κακό και θλιβερή παρένθεση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Μια θέση στον Ήλιο
22/6/2020

Διάλειμμα.

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όλοι θα βολτάρουμε ανέμελοι!
22/6/2020

Κάθε μεγαλόπνευστης σκέψης, προηγείται αυτή που μας γεννά το πρώτο σκόνταμμα των αισθήσεων έξω από την πόρτα μας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

COVID 19 - H ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΓΓΙΓΜΑΤΩΝ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

Δευτέρα 27 Απριλίου: Ο Αντώνης Ανδρουλιδάκης στο ψηφιακό δωμάτιο της ΔΡΑΣΗΣ

1η ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ! COVID 19-H ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΓΓΙΓΜΑΤΩΝ Εισηγητής: Αντώνης Ανδρουλιδάκης MSc. Αναπτυξιακός & Κοινωνικός Ψυχολόγος Δευτέρα 27 Απριλίου, 8.30 το βράδυ Απευθείας σύνδεση στη διεύθυνση: https://us02web.zoom.us/j/82961022182 15 λεπτά πριν την έναρξη Την Δευτέρα 27 Απριλίου στις 8.30 το βράδυ, η ΔΡΑΣΗ σας προσκαλεί στην πρώτη της διαδικτυακή εκδήλωση, εν μέσω πανδημίας, που δεν πρέπει να χάσετε! Χρησιμοποιώντας την ίδια διαδικτυακή πλατφόρμα με αυτήν που γίνονται τα δημοτικά συμβούλια, οι ακροατές όχι μόνον μπορούν να παρακολουθήσουν την εισήγηση του Αντώνη Ανδρουλιδάκη με θέμα COVID 19-H ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΓΓΙΓΜΑΤΩΝ αλλά κα να μετέχουν ενεργά της συζήτησης. Η απευθείας σύνδεση είναι απλή, θα πραγματοποιείται μόνο με τη χρήση ενός link που θα αναρτηθεί εδώ, στην ιστοσελίδας της ΔΡΑΣΗΣ και στη σελίδα μας στο fb πριν την εκδήλωση. Προαιρετικά μπορείτε να στείλετε mail για να λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τη συμμετοχή σας: info@drasivrilissia.gr Καθίστε λοιπόν στην αγαπημένη γωνιά του σπιτιού σας μπροστά στον υπολογιστή σας, ανοίξτε μικρόφωνα και κάμερες και ελάτε να συζητήσουμε όλοι μαζί για το μέγα ζήτημα της περιόδου! Σας περιμένουμε! Ο Αντώνης Ανδρουλιδάκης είναι MSc. Αναπτυξιακός & Κοινωνικός Ψυχολόγος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Σητεία της Κρήτης, σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και μετεκπαιδεύτηκε στην προσωποκεντρική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία. Είναι κάτοχος Μάστερ στην Αναπτυξιακή και Κοινωνική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο οποίο είναι και Βοηθός Διδασκαλίας, στα γνωστικά αντικείμενα της Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας και της Ψυχολογίας της Οικογένειας. Έχει γράψει σειρά άρθρων σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, ενώ μεταξύ των βιβλίων του ξεχωρίζει το εξαιρετικό «Το Ελληνικό Τραύμα», το οποίο παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον συγγραφέα και στο στέκι της ΔΡΑΣΗΣ, τον Μάρτιο του 2017*.

Ακούστε το ηχητικό της συνάντησης πατώντας το play

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη Η σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/drasivrilissia/ Πληροφορίες και οδηγίες σε περίπτωση προβλημάτων σύνδεσης 6945878869. *Ο Αντώνης Ανδρουλιδάκης στο στέκι της ΔΡΑΣΗΣ: http://www.drasivrilissia.gr/themata/parousiash.aspx?sxId=3061

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Κάθε άγαλμα και οίκημα στον δρόμο μετονομάστηκε, κάθε ημερομηνία παραποιήθηκε. Και η διαδικασία συνεχίζεται μέρα με την μέρα και λεπτό με το λεπτό. Η Ιστορία έχει σταματήσει. Τίποτα δεν υπάρχει παρά ένα ατέρμονο παρόν μέσα στο οποίο το Κόμμα έχει πάντα δίκιο.

Orwell, 1984
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter