Σχόλια
Γιάννης Τσούτσιας στην εκδήλωση της ΔΡΑΣΗΣ: «Παρόλα αυτά, πάμε!»
13/2/2023

Η αλήθεια ΟΛΗ!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Εξ Αίματος
9/2/2023

Μετα-Δημοκρατία!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Περί βιβλιοθηκών ο λόγος...
7/2/2023

Ή μπορούμε εμείς οι δημότες να εκμεταλλευτούμε το Άρθρο 6 του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου. Ξεκινήστε αυτή την Κυριακή στο ΤΥΠΕΤ τη συλλογή υπογραφών, θα είμαι εκεί να υπογράψω.

Δημήτρης Καλαμπούκας
Για ένα αναγνωστήριο!
7/2/2023

Κε Μπάμπη, όμορφα λόγια, όπως και εκείνα στο πρόσφατο άρθρο της κας Μάρη («Περί βιβλιοθηκών ο λόγος»). Τα είπε και ο κος Κρητικός στη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου τον Δεκέμβριο του 2021 (το θυμάται κανείς;). Λόγια, λόγια, λόγια… Η μόνη λύση είναι να εκμεταλλευτούμε το Άρθρο 6 του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου. Ξεκινήστε αυτή την Κυριακή στο ΤΥΠΕΤ τη συλλογή υπογραφών, θα είμαι εκεί να υπογράψω. ----Άρθρο 6 "Δημοσιότητα των συνεδριάσεων. Αναφορές - Προτάσεις - Πληροφόρηση Πολιτών " : Το Δημοτικό Συμβούλιο συζητά υποχρεωτικά προτάσεις που κατατίθενται σ' αυτό από τουλάχιστον είκοσι πέντε (25) άτομα για την επίλυση ζητημάτων αρμοδιότητας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη σχετική απόφαση που ελήφθη.---

Δημήτρης Καλαμπούκας
Μακριά
26/1/2023

...Και με τα μάτια κλειστά ή ανοιχτά και το φως σβηστό η αναμμένο στα πέρατα του νου!

Μπάμπης Δαμουλιάνος ευαγγελάτος

Πάντα να ανταμώνουμε με ανοιχτές καρδιές !

Επιτυχημένη η γιορτή του Cine - Δράση

Μια γιορτή είναι πάντα μια γιορτή. Μπορεί να είναι μια από τα ίδια, μπορεί και να διαφέρει. Να έχει κάτι ξεχωριστό. Δικό της. Όπως ξεχωριστή ήταν η γιορτή με την οποία η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine Δράση καλωσόρισε το 2023 την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Σε ένα γεμάτο ΤΥΠΕΤ, οι παρόντες απόλαυσαν μια ταινία μικρού μήκους, ζωντανή μουσική και τραγούδι από τον Δημήτρη και Αινεία Μαργαρίτη, κεράσματα που φτιάχτηκαν με αγάπη από πολλά διαφορετικά χέρια και άφθονο ποτό. Ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για να δημιουργηθεί άνετο, φιλικό κλίμα, να λυθούν οι γλώσσες στα πηγαδάκια, να γεμίσει ο τόπος ευχές και συζητήσεις προσωπικές και πολιτικές, να αρχίσουν οι χοροί. Υπήρχε ακόμα βασιλόπιτα που το φλουρί που αντιστοιχούσε σε 3 κινηματογραφικά βιβλία (εκδόσεις Αιγόκερως). Τυχερή της χρονιάς η οικογένεια Βούλγαρη. Στο σύντομο χαιρετισμό της η Μαρίνα Παπαχριστοδούλου, πρόεδρος του Cine - Δράση, αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περιμένουν όλους μας στην καινούρια χρονιά, επεσήμανε ότι κάθε πολίτης έχει δύο όπλα με τα οποία μπορεί να επιδράσει καθοριστικά και να αλλάξει προς όφελος του το κλίμα. Το ένα η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση του ενός προς τον έναν. «Κανένας δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα του μόνος του» ανέφερε, «καθένας μας έχει ανάγκη τους άλλους». Το δεύτερο είναι το δικαίωμα της ψήφου, το οποίο θα κληθεί κάθε πολίτης να ασκήσει, δύο φορές τουλάχιστον, το 2023. Στις εθνικές και τις δημοτικές εκλογές. «Δεν θέλουμε ούτε είναι η δουλειά μας να σας πούμε τι θα ψηφίσετε, αυτό το αποφασίζετε εσείς και κανένας άλλος». «Aυτό που χρειάζεται είναι να πάτε στις κάλπες με άλλα κριτήρια». «Να μην ψηφίσετε μια από τα ίδια, το παλιό που εμφανίζεται με νέο πρόσωπο, αλλά το πραγματικό, το ουσιαστικά διαφορετικό. Όχι αυτούς που τάζουν διορισμούς ή να μετατρέψουν το προάστιο σε παράδεισο επί της γης, αλλά αυτούς που ξεχωρίζουν για το ύφος, το ήθος, τις ικανότητες, την αποτελεσματικότητα τους». «Αυτούς που δεν σας τάζουν ότι θα λύσουν τα προβλήματα «πριν από εσάς για εσάς», αλλά εκείνους που σας καλούν μαζί να αποφασίσετε το γιατί και πώς θέλετε την πόλη και τη χώρα, και μαζί να προσπαθήσετε να κάνετε το όραμα σας πραγματικότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    11 Ιανουαρίου 2023, 17:48

    Μαζί για μια ΠΟΛΗ ΑΛΛΗ, διαφορετική, καλύτερη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, με ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Οι Αθώοι -λέγεται- πεθαίνουν γρηγορότερα. Καθώς η ενοχή Αναγεννιέται σε μια δίκη που διαρκώς -αενάως- Αναβάλλεται.

ΧΡΉΣΤΟΣ Ι. ΒΑΤΟΎΣΙΟΣ
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter