"Πέρα από το χρέος", Κυριακή 1η Μαρτίου, στο ΤΥΠΕΤ

Συζητώντας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας

Κυριακή 1η Μαρτίου, 7.00μμ Αίθουσα πάρκου «Μ. Θεοδωράκης» (ΤΥΠΕΤ) Π. Μπακογιάννη & Πλαταιών, Βριλήσσια Με μια -κατά τη γνώμη μας- εξαιρετικά γόνιμη παρουσίαση - συζήτηση, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της "Δράσης". Μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις στο πεδίο των διαπραγματεύσεων της Ελληνικής κυβέρνησης με τους "θεσμούς" της Ε.Ε., οι ουσιαστικές προϋποθέσεις για μια διαφορετική πορεία της χώρας μπαίνουν στο επίκεντρο. Έχει σημασία το να παράγουμε; Με ποιο τρόπο και ποιες προτεραιότητες; Τι έχουμε για να ξεκινήσουμε; Ποιες θα είναι οι δικές μας αγορές; Μπορεί η Δημοκρατία και το Δημόσιο να αποτελέσουν καταλύτη αυτής της προσπάθειας και με ποιο τρόπο; Μπορεί η χώρα να ξεφύγει από το ασφυκτικό πλαίσιο της εξάρτησης χωρίς μια ενδογενή παραγωγική ανασυγκρότηση; Ομιλητές: Ανδρέας Κυράνης αρχιτέκτονας–μηχανικός Αλέξανδρος Οικονομίδης μαθηματικός-μηχανουργός Βαγγέλης Πισσίας διδάκτωρ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Μάταια οι ποιητές προσπαθούν / Να γεμίσουν το κενό / Με τους στίχους / Και τις εικόνες τους. / Το κενό επανέρχεται / Πιο άδειο από πριν / Και ζητάει / Νέο γέμισμα.

Ν. Βαλαωρίτης, Κεντρική Στοά
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter