Ροή θεμάτων
Είναι η ΔΡΑΣΗ αόρατη;
Όλοι είμαστε «Δήμος»
Tο Στρατηγικό Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου
Και να δουλέψουν τα μαγαζιά, και να είναι ασφαλείς οι κάτοικοι!
Τα πλούτια
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
Μνήμες
Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Η Κρίση του 2008 (όσο πιο απλά γίνεται). Μέρος δεύτερο!

Και νέα συζήτηση στο «στέκι» της Δράσης, την προσεχή Τρίτη 29 Νοεμβρίου, 8.30μμ

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που προκάλεσε η εμπεριστατωμένη εισήγηση του Σταύρου Λάβδα, «Η Κρίση του 2008», την περασμένη Τρίτη στο στέκι της Δράσης και επειδή η συζήτηση ξεπέρασε συνολικά τις δυόμιση ώρες, με συνέπεια να μην ολοκληρωθεί, αποφασίσαμε το δεύτερο μέρος της εισήγησης να συζητηθεί αυτοτελώς την προσεχή Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στο στέκι της «Δράσης», (Πίνδου 30 & Μαραθώνος, στις 8.30 το βράδυ. Ειδικότερα, θα συζητηθούν οι εξής ενότητες: ΘΕΜΑ: Η Κρίση του 2008 (όσο πιο απλά γίνεται). Μέρος 2ο. 1. Η Μεταπολεμική Ευρώπη 1η περίοδος (1945-1971). Προσπάθειες συνεργασίας νικητών- ηττημένων. Κατάσταση στη Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Ελλάδα. Η ΕΟΚ. 2η Περίοδος (1971-2008). Επιτάχυνση της ενοποίησης - Ευρωπαϊκή Ένωση- Ευρώ. 2. Η Κρίση ΗΠΑ. Εκδήλωση της Κρίσης. Συνέπειες. Αντιμετώπιση. Ευρώπη. Μεταφορά της Κρίσης στη ζώνη του Ευρώ. Ελλάδα. Επιπτώσεις από την εισαγωγή του Ευρώ. Γιατί η Κρίση έπληξε με τόση σφοδρότητα την Ελλάδα. ΣΚΟΠΟΣ: Η Κατανόηση των συνθηκών που δημιούργησαν την Κρίση και έφεραν την Ελλάδα ως εδώ. Επίσης η προσέγγιση του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο θα κινηθεί η, όποια, λύση του ελληνικού προβλήματος. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Σταύρος Λάβδας. Ο Σταύρος Λάβδας είναι μηχανικός, με σπουδές στα χρηματοοικονομικά και πολυετή εμπειρία στις διεθνείς αγορές χρήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό.

Γιώργος Σεφέρης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter