Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

«Αμερικανικός Κινηματογράφος»: Πάρτι αποφοίτησης!

Τρίτη 7 Μαΐου, 8.30 μ.μ. στο στέκι της "Δράσης"

«Αμερικανικός Κινηματογράφος» ΠΑΡΤΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ Μετά την περσινή επιτυχία των συζητήσεών με θέμα τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο, φέτος βουτήξαμε στα απύθμενα βάθη του αμερικάνικου. Στις 22 συναντήσεις μας είδαμε, συζητήσαμε και διδαχτήκαμε πολλά για την αμερικάνικη κινηματογραφική βιομηχανία. Και, επιτέλους, ήρθε η ώρα να αποφοιτήσουμε. Με άριστα, φυσικά! Έτσι, την Τρίτη 7 Μαΐου στις 8.30 μ.μ., θα βρεθούμε στο στέκι μας, Πίνδου 30 & Μαραθώνος, για τη λήξη του φετινού κύκλου. Και αφού δούμε την ταινία "Οι Πρωτάρηδες" και ο δάσκαλός μας Παναγιώτης Δενδραμής μας απονείμει τα πτυχία, θα γιορτάσουμε την επιτυχία μας με ποτό, μεζεδάκια και κουβέντα. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ CINE - ΔΡΑΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό.

Γιώργος Σεφέρης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter