Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Βικτώρια

της Λήδας Παπαγεωργίου

Τι κάνω εδώ σ' αυτό το σταθμό του τρένου. Ποιοι είναι όλοι αυτοί... Πόσα χρόνια θα προσπαθώ να πετάξω από πάνω μου τις μάσκες σας τα μισά χαμόγελα τα επώδυνα χάδια. Ποια κρυψώνα θα μπορέσει να στεγάσει όλα όσα πίστευα όλα όσα ονειρευόμουν πριν γίνει ανάπηρη η ψυχή μου. Ποια γωνιά της γης θα αντέξει εμένα και το μαύρο μου σύννεφο πιστό μου σύντροφο από τα έξι. Ποιο τραγούδι θα μπορέσει να βρει το νόημά του στα χείλη μου όταν όλα είναι χιλιοειπωμένα στα πλαίσια του "φυσιολογικού" όχι για μένα. Ποια οδύνη άραγε θα μπορέσει να βρει θαλπωρή από τη δική μου οδύνη. Ποιο μυαλό θα είναι τόσο σμπαραλιασμένο ώστε να μη θελήσει να παίξει με το δικό μου. Δεν έχω απαντήσεις. Μόνο ένα κόμπο στο λαιμό μόνιμο και βασανιστικό εκ γενετής. Λήδα Παπαγεωργίου

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.