Κάθε πέρσι και καλύτερα!

ΔΡΑΣΗ: Πρόγραμμα πυρασφάλειας Σεπτεμβρίου

Η συμμετοχή στην Πυρασφάλεια του Αγίου Θεοκλήτου είναι μια παράδοση που τηρούμε κάθε καλοκαίρι. Συνεχίζουμε για 8η χρονιά. Κάθε Δευτέρα, σε δύο βάρδιες 6:00-8:00 μ.μ. και 8:00-10:00 μ.μ.. Συμβάλουμε στη φύλαξη του άλσους της πόλης μας. *Δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η αντιπυρική περίοδος. Όταν με το καλό αυτό συμβεί, στα τέλη Σεπτέμβρη, επείγει μια συζήτηση στο νέο δημοτικό συμβούλιο, για το πώς θα μπορούσε να τονωθεί το ενδιαφέρον των κατοίκων. Γιατί είναι πλέον έκδηλο, πως αν συνεχιστεί η απαξίωση του «θεσμού», η ανοργανωσιά και η αδιαφορία προς τους εθελοντές (και το δάσος), σύντομα, ουδείς θα ασχολείται... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 6:00-8:00μμ Λεωνίδας Ιωαννίδης - Λαζάνης Λάμπης 8:00-10:00μμ Θεοφίλης Αντώνης - Ρήγας Κωνσταντινίδης ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 6:00-8:00μμ Βασίλης Καφίρης - Τίνα Σιουντρή 8:00-10:00μμ Μαρτίν Περικέ - Νίκος Μάλλιαρης ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 6:00-8:00μμ Κωνσταντίνα Κουντουριώτη - Ανδρέας Βαρώτσος 8:00-10:00μμ Ετζόγλου Μάκης - Σοφιανοπούλου Κλεοπάτρα ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 6:00-8:00μμ Αθηνά Χαραλαμπίδου - Μαρίνα Παπαχριστοδούλου 8:00-10:00μμ Αντρέας Βαρώτσος - Μάρκος Κρητικός ΟΔΗΓΙΕΣ Σημείο φύλαξης - παρατήρησης η συμβολή των οδών Παπαφλέσσα & Π. Μελά. Δίνουμε το παρόν στο πυροφυλάκιο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σολωμού και Παπαφλέσσα Αν δεν βρούμε κάποιον εκεί, ενημερώνουμε τον υπεύθυνο του Δήμου κ. Αλέκο Κοντομάρη. Στον ίδιο αναφέρουμε και κάθε συμβάν που θα πέσει στην αντίληψη μας και το θεωρήσουμε επικίνδυνο. Παίρνουμε μαζί μας νερό και φοράμε κλειστά παπούτσια Η βραδινή βάρδια ίσως χρειαστεί ζακέτα. ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ - Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Μάταια οι ποιητές προσπαθούν / Να γεμίσουν το κενό / Με τους στίχους / Και τις εικόνες τους. / Το κενό επανέρχεται / Πιο άδειο από πριν / Και ζητάει / Νέο γέμισμα.

Ν. Βαλαωρίτης, Κεντρική Στοά
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter