Σχόλια
"Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε" από την πρόεδρο του ΟΚΠΑ
5/6/2020

etisalat eLife Interne

272783
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας

Εξηγήσεις σχετικά με την πρόταση προμήθειας αναπνευστήρων

Η πρότασή μας είναι πλέον δύσκολο να υλοποιηθεί

Την Πέμπτη 19 Μαρτίου προτείναμε στον Δήμαρχο Βριλησσίων να αναλάβει ο ίδιος πρωτοβουλία για να δρομολογήσει ο Δήμος την προμήθεια αναπνευστήρων υπέρ του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Κρίναμε ότι αυτό είναι το αποφασιστικό ζητούμενο για τα νοσοκομεία. Και πως πρέπει ως Αυτοδιοίκηση να ανταποκριθούμε, εξίσου με τον επιχειρηματικό κόσμο, δίνοντας ένα παράδειγμα προσφοράς, ώστε να πιεστεί παράλληλα η κυβέρνηση να καλύψει τα κενά του συστήματος υγείας. Λίγες ημέρες μετά, ενημερώσαμε και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Σήμερα, 31η Μαρτίου 2020, η πρότασή μας είναι πλέον πρακτικά δύσκολο να υλοποιηθεί. Στη φάση της πανδημίας οι αναπνευστήρες είναι περιζήτητο υλικό και ο ανταγωνισμός χωρών και επιχειρήσεων για την απόκτησή τους απαιτεί συστηματική, στοχευμένη και αποφασιστική προσπάθεια. Για να παραληφθούν, (όχι απλώς για να δοθεί παραγγελία και να περάσουν μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί), χρειάζεται να υπερκεραστούν δυσκολίες και προϋποθέσεις που εν προκειμένω δεν φαίνεται να συντρέχουν. Έπρεπε όλοι να αντιδράσουμε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Η κοινωνική διαθεσιμότητα είναι αυτή την περίοδο τεράστια, όπως φάνηκε και στην περίπτωση της αιμοδοσίας που διενεργήθηκε στον ΟΚΠΑ. Ο κόσμος πειθαρχεί επειδή κατανοεί, όχι απλώς επειδή υπακούει. Και ακόμη και σε συνθήκες κοινωνικής απομόνωσης, θέλει να δηλώνει την παρουσία του, προσφέροντας. Είναι στο χέρι της πολιτικής να σταθεί αντάξια αυτής της προσφοράς και να μην την ξοδέψει, από κάθε άποψη. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν και ενδιαφέρθηκαν να συμβάλουν. Προς αυτούς πρωτίστως οι εξηγήσεις. Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    31 Μαρτίου 2020, 19:17

    Υπεύθυνη ενημέρωση!

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό.

Γιώργος Σεφέρης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter