Σχόλια
Οικονομίες
7/8/2020

Επανάσταση!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Νίκες
28/7/2020

Ας ήταν τέτοιες της ήττας νίκες πολλές κι' ο κόσμος θ' άλλαζε πολύ...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Γιατί καταψηφίσαμε τον νέο ΟΕΥ. Παρουσίαση και κριτική.
25/7/2020

Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Χαίρομαι γιατί η ενημέρωση δεν περιορίζεται μόνο σε γενικές αξιολογικές κρίσεις αλλά δίνονται στοιχεία, αριθμοί και τεκμηρίωση, ώστε να μπορεί ο πολίτης να διαμορφώσει κρίση. Συνεχίστε έτσι. Μακάρι και ο Δήμος να καταλάβει ότι διαβούλευση σημαίνει να παρέχεις δημόσια και εκ των προτέρων όλη την ενημέρωση που απαιτείται και να εμπλέκεις στη διαδικασία όλους τους ενδιαφερόμενους. Πέραν της σταθερής και πάγιας πρακτικής της μη συμμετοχής των πολιτών στη λήψη αποφάσεων, στη συγκεκριμένη απόφαση είναι αρνητικό και το γεγονός ότι δεν συμμετείχαν οι εργαζόμενοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ
Τα προτεκτοράτα έχουν και τη Δικαιοσύνη που τους αξίζει…
24/7/2020

Με λόγια, λόγια, λόγια κτίζω ανώγια και κατώγια...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
O Δήμαρχος αρνείται να συναντήσει τους κατοίκους της Μητροπούλου
17/7/2020

Γνωρίζετε ότι στο άρθρο 6 παρ. 6 του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρεται οτι: 6. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζητά υποχρεωτικά προτάσεις που κατατίθενται σ' αυτό από τουλάχιστον είκοσι πέντε (25) άτομα για την επίλυση ζητημάτων αρμοδιότητας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη σχετική απόφαση που ελήφθη

Γιώργος Θωμάκος

Ausencia

του Χρήστου Ι. Βατούσιου

..." Από την ώρα που έχυσε το αίμα του σ' αυτό το χώμα, το βάφτισε πατρίδα. Η πατρίδα μου έλεγε και δάκρυζε γονατιστός και το φιλούσε. Ήρθαν όμως κι οι μέρες του ανέμου που τον έσπρωξαν μακριά κι ανακατεύτηκε με άλλα αίματα και χώματα... Μα το δικό του, το χώμα του, δε το ξέχασε ποτές. Αυτή τη μητρική μυρωδιά που ανέδυε, σαν τρίβονταν απάνω του τα σύννεφα και ξεσπούσαν φλόγες, την πήρε μαζί του, μπόλιασε τα σωθικά του, και την κρατούσε σημάδι κι οδηγό για το γυρισμό του. Ένα γυρισμό, που στοίχειωσε μες το κεφάλι μας, από τότε που αξημέρωτα τον ξέσυραν με τη βία απ' το σπιτικό μας, κι απομείναμε με τη μάνα μου να ρωτάμε... Μια ζωή να ρωτάμε και να ψάχνουμε... " - Γιατί σταμάτησες παππού; - Νόμιζα πως κοιμάσαι. - Πως να κοιμηθώ αν δε μου μιλάς; - Κι όταν σταματάω, πάλι σου μιλώ. - ... Δεν σ' ακούω... - Κλείσε τα μάτια σου και θα μ' ακούσεις. Η σιωπή, είναι η δυνατότερη φωνή του πόνου. ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΒΑΤΟΥΣΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ: C. David Freidrich, Περιπλανώμενος πάνω από τη θάλασσα ομίχλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος ΕυαγγελάτοςΌ
    29 Ιουνίου 2020, 21:48

    Όπου και ο μεγάλος πόνος είναι, φαίνεται και λέγεται βουβός!

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Σταματήσαμε να ψάχνουμε για τέρατα κάτω από το κρεβάτι όταν συνειδητοποιήσαμε πως βρίσκονταν μέσα μας.

Κάρολος Δαρβίνος
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter