Παρουσίαση του «Αναψυκτηρίου» του Χρήστου Βατούσιου

Παρασκευή 3 Ιουνίου, 9:00μ.μ. στο στέκι της ΔΡΑΣΗΣ (Πάρνηθος 21, Βριλήσσια)

Το Αναψυκτήριο είναι το τελευταίο βιβλίο του συγγραφέα Χρήστου Βατούσιου. Ο Χρήστος είναι βασικός συντελεστής της στήλης «Ακροβάτες στο χαρτί» της ιστοσελίδας της ΔΡΑΣΗΣ. Τώρα γίνεται αφορμή και ευκαιρία να βρεθούμε και πάλι. Να μιλήσουμε για το βιβλίο του. Να ακούσουμε ζωντανή μουσική. Να πιούμε ένα ποτό. Να ξορκίσουμε όλα αυτά που δυο χρόνια τώρα μας κρατούν σε απόσταση. Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, στις 9:00μ.μ., στο στέκι της ΔΡΑΣΗΣ, Πάρνηθος 21, Βριλήσσια. Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου: Αναψυκτήριο εξ ορισμού, είναι τόπος αναψυχής, ξεκούρασης και φορές - γιατί όχι;- ψυχαγωγίας, καλύπτοντας μια μεγάλη κλίμακα ποικίλων δραστηριοτήτων, εξωραΐζοντας την αίσθηση του εσωτερικού και του εξωτερικού μας μικρόκοσμου. Άλλες πάλι, μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς μας κυκλώνει με θύμησες και νοσταλγίες που χάνονται στα βάθη της μνήμης, σε μια παλέτα ανοιξιάτικων και φθινοπωρινών αρωμάτων. Όπως κι αν έχει, στα χρώματα της αυγής ή της δύσης, παραμένει ως χώρος κοινόχρηστα ιδιαίτερος στα μέτρα του προσωπικού, που κάποτε όλοι αφήνουμε χαμόγελα και λύπες, αγκαλιές και χωρισμούς, να γεμίζουν τα τραπέζια του. Καλώς ήρθατε. Ο Χρήστος Ι. Βατούσιος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973, όπου και ζει. Εργάζεται στα Βριλήσσια. Από τις εκδόσεις "Γαβριηλίδης" έχουν εκδοθεί οι ποιητικές συλλογές: - Πεζά και Τροχοφόρα (2009) - Ρημάτων τύχη (2011) - Νόμιμη μοίρα (2014) Από τις εκδόσεις "manifesto" - Μάρτυς μου ο Μάρτης (2019) Έχουν επίσης εκδοθεί τα θεατρικά του έργα: "Η ζωή του Δημήτρη" (2012) εκδόσεις "Γαβριηλίδης", "Μια γνωριμία - το μυστικό" (2015) και "θεατρικά διηγήματα" (2017), εκδόσεις "24 γράμματα".

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Μάταια οι ποιητές προσπαθούν / Να γεμίσουν το κενό / Με τους στίχους / Και τις εικόνες τους. / Το κενό επανέρχεται / Πιο άδειο από πριν / Και ζητάει / Νέο γέμισμα.

Ν. Βαλαωρίτης, Κεντρική Στοά
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter